dissabte, 19 de setembre del 2015

DAX 30



DAX 30, està a mig camí de la resistència dels 10.652 i el suport dels 9,340. La setmana passada es va quedar a 150 punts dels 10.652, no se si es podria qualificar de pull back o no al antic suport però el cas és que es troba entre dos punts que poden ser molt importants per veure cap on tiren els mercats. Si perd els 9.340, veurem caigudes importants ja que perdria el canal alcista que ve des del 2012, com ja ha fet l'Ibex 35. Si supera els 10.652, seria el primer pas per veure un tram a l'alça i possiblement anar a tapar els dos gaps que te per sobre. Amb la caiguda del 3% del divendres i amb el fort volum que hi va haver, crec que encara li queda corda per caure més.

INDITEX


INDITEX, és un dels valors més forts del mercat espanyol. La tendència alcista a llarg plaç és impressionant. Ara es troba a un 8% dels màxims històrics però el més preocupant és la divergència claríssima que dibuixa el macd amb les implicacions baixistes que això comporta. Podria caure cap a la zona dels 20 euros i no deixar de ser alcista a llarg plaç. Tal i com està el mercat podria passar.

BBVA


BBVA, com telefònica, està a punt de perdre el canal alcista que dibuixen clarament molts valors de l'íbex. Si la setmana que ve no recupera els 8 euros podríem veure caigudes importants. Si perd el canal, el primer suport són els 7 euros. Santander, des de la pèrdua d'aquest canal ja ha perdut un 15% i, Repsol un 27%.