dissabte, 23 de maig del 2015

FAES




FAES, veiem en aquest gràfic mensual com el preu està lluitant per superar la línia de tendència baixista que ve des del 2009. Esperem que en aquesta última setmana de maig ho aconsegueixi. Si fos així, tindria un preu objectiu a llarg plaç de 4,25. Porta 5  mesos sense corregir i podria fer-ho ara aprofitant que ha trobat el pas d'aquesta tendencial  baixista.



En el gràfic setmanal, després d'obrir dilluns amb un gap alcista i superar els màxims previs en 2,42, el preu ha tancat lluny dels màxims deixant una vela molt lletja i amb un volum molt elevat.



En el gràfic diari s'observa com ha estat dibuixant un canal baixista de curt plaç que ha trencat al alça amb molt volum i deixant un gap alcista. El preu ha tancat just en els 2,42, antiga resistència, però sembla que no podrà suportar el valor. Els següents suports els trobem en els 2,38 i en el gap alcista que ha deixat entre els 2,33 i 2,36. Fixeu-vos com la MM50 també ha funcionat com ha suport durant tot el que portem d'any 2015. Col·locarem el 7 stop de beneficis sota el gap alcista, en els 2,29 i ja assegurem unes plusvàlues del 30%.
Les mans fortes han passat a venedores, el volum està sent baix en la correcció d'aquest últims tres dies i el macd, comte per que, si es creua a la baixa, podria dibuixar una divergència amb implicacions baixistes per Faes.