divendres, 3 de juliol del 2015

ZARDOYA OTIS





ZARDOYA OTIS, un valor que ens va donar un bon resultat en una operativa anterior i que ara porta des de l'abril corregint les fortes pujades de principi d'any. Està a un 6% per arribar als 8,96 on podria fer el pull back perfecte al que era l'antiga resistència del doble terra que va fer a finals de l'any passat. Seria un bon lloc per tornar-ho a provar, depenent com actuï en aquesta zona. Aquesta zona també coincideix en la projecció de la ruptura del canal alcista de color verd. Si perdés els 8,96, podria anar a tapar el gap al voltant dels 8,10, però es posaria molt lleig per intentar una operativa alcista. Els indicadors no donen cap senyal de possible gir. L'únic que les mans dèbils estan venen molt fort, símptoma que indicaria que un gir al alça podria està pròxim.

IBEX 35

Indice IBEX35 - IBEX35 Index - 03-jul-2015 18:10

IBEX 35, tanca la setmana amb una caiguda del 5,2%. Ha tancat per sota la MM50 del gràfic setmanal. Sembla que vulgui anar a provar el suport de la línia del canal alcista de llarg plaç que ara passa pels 10.400 punts. 

Indice IBEX35 - IBEX35 Index - 03-jul-2015 18:27

El dilluns va tapar el gran gap de la setmana passada amb una forta caiguda, tal i com demanàvem, però la resta de la setmana no ha aixecat el cap i ha tancat gaire bé en mínims. Ha perdut, per poc, el suport de la MM200 sessions diàries. També es confirma la pèrdua del canal alcista de color blau, lo que li donaria una possible projecció de caiguda fins als 9.500 punts a mig plaç. De cara a la setmana que ve, primer suport els 10.660, segon els 10.500 i després la base del canal alcista de llarg plaç, al voltant dels 10.400. Aquest 10.400 crec que és el punt clau, si no es capaç de remuntar a partir d'aquí, podria tenir una forta correcció.
Com a resistències estem igual que la setmana passada, hauria de sortir per la banda de d'alt del canal baixista de color verd i tapar el famós gap en els 11.470-11.555.
Diumenge hi ha un referèndum a Grècia per si accepten o no les imposicions de la Troica. Un SI, podria significar fortes pujades però també significaria que el govern grec hauria de dimitir, com a promès, cosa que voldria dir inestabilitat i, això, tampoc agrada als mercats. Un NO, podria portar fortes correccions però, possiblement, Grècia sortiria del euro i fora una manera de "tancar" el tema i sortir d'aquesta incertesa. Dilluns sortirem de dubtes, a veure si torna un mica d'estabilitat a les borses per que porten setmanes movent-se a base de rumors i notícies, amb un mercat molt volàtil i indecís. La setmana passada va obrir el dilluns amb un gap al alça de 250 punts i, aquest dilluns, ha caigut un 4,5%, així és molt difícil encertar en les decisions que puguem prendre. A veure com ens sorprèn el proper dilluns.