divendres, 14 d’agost del 2015

BBVA

BBVA, aquest està a mig camí entre la part de dalt i la de baix del canal alcista que analitzem avui. Com Telefònica, podria caure fins a la zona dels 8 euros i no passa res des del punt de vista alcista a mig plaç. Els indicadors estan una mica millor que la resta de valors que hem analitzat.

TELEFONICA

TELEFONICA, és el mateix gràfic que Repsol o Santander referent a la temporalitat però molt diferent en el dibuix. En els altres dos gràfics comentats, la banda de dalt del canal alcista dels últims 4 anys tocava els mínims del 2009, en aquest de Telefònica no, té una pendent diferent que he dibuixat de color blau. Però, sigui com sigui, observem que Telefònica lluny de perdre suports importants, està en zona de màxims històrics i just a la part de dalt del canal alcista. Podria caure fins la zona dels 12 euros i no deixar de ser alcista a mig plaç. Tenim el macd que sembla que es creu-hi a la baixa, si ho fes, dibuixaria unes divergències molt clares respecte el preu. 
En definitiva, uns en zona de màxims amb tota la intenció de corregir i altres a punt de perdre suports importants.

REPSOL


REPSOL, aquest ja ha perdut, per poc, el canal alcista dels últims 4 anys. No ser si és massa evident, però sembla que s'acosta una correcció més o menys profunda en els mercats. Els indicadors malament també, macd a la baixa per sota de zero, línia vermella fora les barres marrons i, a mes, mans dèbils i fortes venen. També ha tancat la setmana per sota la MM200 sessions per segona vegada aquest any. Masses coses negatives per a Repsol.

SANTADER











SANTANDER, ha tancat la setmana just en la base del canal alcista dels últims 4 anys quant a l'Íbex li falta un 3%. Si la setmana que ve confirmés la ruptura, la cosa es complicaria molt tan pel Santander com per la resta de l'Íbex. Crec que estem en un dels moments més importants o decisius de l'any.
Observem com les mans fortes fa setmanes que estan venen, la línia vermella està fora les barres marrons i el macd està creuat a la baixa i per sota de zero. 

IBEX 35






























IBEX 35, ha perdut un 2,67% aquesta setmana i, a mes, ha tancat en zona de mínims. Les mans fortes han passat a venedores, des del gener que no passava en un gràfic setmanal. El macd està a la baixa i aproximant-se a zero. Té un 3% de marge de caiguda fins a tocar la part de baix del canal alcista, ull per que ja vam comentar el que podria passar si el perdés en un tancament mensual.


















El dimecres va obrir amb un fort gap baixista de gairebé 100 punts, perden el suport dels 11.040 i ha acabat la setmana a mig camí de tancar el gap que té entre els 10.705 i els 10.895. Per la setmana que ve espero més caigudes com a mínim fins acabar d'omplir aquest gap i, si els 10.705 no fan de suport, podria anar a buscar la línia verda del canal alcista.