divendres, 10 d’abril del 2015

SACYR






SACYR a trencat al alça la bandera que estava dibuixant però a xocat contra la línia de tendència baixista que ve formada des del 2010. Situarem l'stop de beneficis per sota el gap, en els 3,99 euros. No arriscarem més, el macd en diari podria està marcant divergències encara que, de moment, no s'ha creuat a la baixa. Les mans fortes han passat ha vendre però el volum ha sigut baix.

BBVA








BBVA el preu de compra es va fer efectiu en els 9,74. Tot i superar màxims des de 2010, no ha continuat al alça i està corregint. Esperem que consolidi per continuar al alça. El primer suport està en els 9,46 i després en els 9,07. Sota els 9 hi tenim l'stop loss de l'operativa.
En el gràfic setmanal, les mans fortes continuen comprant, el macd al alça i el volum el més baix del 2015 just aquesta setmana que ha corregit.Això podria ser una bona senyal. En el gràfic diari les mans fortes venent tímidament, el macd ens mostra  divergències però tampoc molt clares  i el volum baix en aquesta correcció.

TUBACEX







TUBACEX la vaig comprar el 25 de març. L'acció va sortir a l'alça del canal baixista de mig plaç a mig febrer, després va corregir fins els 2,80 fent un pull back per tornar a sortir al alça sense poder superar la resistència dels 3,15, torna a corregir però ja fa un mínim creixent en els 2,90, just on vaig col·locar l'stop loss. El preu semblava que volia tornar a provar la resistència però no, torna a corregir però fent mínims creixents on ja es pot dibuixar una línia de tendència alcista de curt plaç que hauria de fer de suport i que, de moment, està respectant. En el gràfic setmanal es veu les mans fortes comprant, el macd al alça però per sota de cero, el volum superior a la mitja i el preu per sobre la MM200. En el diari, mans fortes venent lleugerament, el macd sense marcar dibergències i el volum es superior quan el valor puja que quan baixa. La MM50 esta girada al alça per sota el preu i  la MM200 a la baixa per sobre.
Si es capaç de superar la resistència del 3,15, tindria una possible projecció fins els 3,71.

DIA




DIA, impressionant gràfic setmanal, tanca la setmana en màxims històrics amb les mans fortes comprant i el macd amb molta força al alça, l'únic però és que el volum no supera la mitja de 50 sessions. Està dins un canal alcista de mig plaç amb una pendent molt forta. Sembla que el objectiu sigui anar a buscar la línia de tendència de llarg plaç que passa per la zona dels 9 euros. 




En el gràfic diari, mans fortes comprant tímidament, el volum dins lo normal i el macd al alça. 
Apujarem l'stop, ara ja de beneficis, per sota els 7,15. Difícil col·locar l'stop en una pujada tant vertical, si ets molt agressiu, una petita correcció et podria treure del valor i, si ets conservador, i el mercat te una correcció més important, et podries quedar sense les plusvàlues.