dilluns, 6 d’abril del 2015

BBVA










BBVA serà la compra per al dia 7 de abril. Anem a veure per què. 
En el gràfic mensual es veu la projecció alcista que tindria el preu, dibuixada amb una fletxa verda, en el cas de superar la línia vermella. Aquesta projecció  col·locaria el preu just per on passa la línia de tendència alcista de llarg plaç, quina casualitat. Mans fortes comprant i el macd creuant-se al alça per sobre de cero.
En el gràfic setmanal es veu la projecció que tindria a mig termini dibuixada amb les fletxes blaves, gaire be posaria el preu a tocar dels màxims històrics. Però amb resistències per al camí com en els 10,50 i  11,50. Mans fortes comprant i macd girat al alça i entrant per sobre de cero.
En el gràfic diari el preu ja ha tancat dos dies per sobre els màxims del 2014 i iguala els màxims des de el 2010. Les mans fortes també estan comprant i el macd creuat al alça però mostrant divergències. Una bona senyal és que la MM50 ha creuat per sobre la MM200.
El preu de compra encara no el se, he llençat la ordre a mercat i veurem on es fa efectiu. Però si se on col·locarem el stop de pèrdues. Estarà situat per sota la línia verda que hi ha dibuixada en el gràfic diari, antiga resistència i ara suport. Així doncs, stop loss en els 8,99. El preu ja no hauria de caure per sota els 9,57, màxims del 2014, però col·locar l'stop loss per sota aquest suport es massa just i en una petita correcció del mercat el podria tocar i fer-te fora de l'operativa.