dimecres, 12 d’agost del 2015

ABENGOA B







ABENGOA B, provarem una operativa que normalment no faig. Posaré preu de compra limitada a 0'873 i stop loss en els 0'83. Abengoa B té en els 0,869 els mínims històrics i tot fa pensar que anirà a tocar-los. A partir d'aquí hauria de rebotar amb força com han fet les accions d'Abengoa.
Les Abengoas  portaven 8 mesos ficades en un canal alcista fins que a finals de juliol el van perdre i, a partir d'aquí, han tingut una caiguda molt important amb un gap baixista pel camí inclòs. Hi ha hagut pànic entre els petits inversos i les mans fortes, això moltes vegades es el preludi d'un rebot. Observem com les dues tenen un gràfic molt similar. Abengoa no ha arribat a l'objectiu de la ruptura del canal alcista però en tocar mínims ha rebotat al alça. Les B han complert amb l'objectiu de la ruptura del canal però els hi falta tocar els mínims i, pot ser a partir d'aquí anar a provar la resistència del gap que s'ha deixat en la caiguda. Sembla que el macd de les B vulgui fer el mateix dibuix que el de les A, que s'està creuant a l'alça.
És una operativa en la que no busquem una figura de gir alcista com un doble terra o una vela potencialment alcista. Juguem amb la possibilitat que el preu arribi a tocar els mínims, que ara estan a un 8%, i es giri al alça. Això si, ajustem bé l'stop per si aquest mínims no poden suportar el preu i les caigudes continuen.