dimarts, 19 de maig del 2015

IBERDROLA





IBERDROLA, doncs no li a fet falta tocar el suport dels 5,70, el preu s'ha girat al alça i ara ja està per sobre del triple sostre que, en no perdre el suport dels 5,70, no es va confirmar. Fa ràbia per que en l'operativa que teniem oberta ens va saltar l'stop per sota els 5,85, ens van fer fora, i ara ja veieu el que ha fet. Com diria aquell "la borsa és així", una llàstima. Segur que l'stop no el teniem ben situat, l'hagués tingut de posar per sota els 5,70. Ha vegades per voler arriscar menys o per ser massa agressiu comets errades però, bé, una lliçó més.
Podria tenir un objectiu a la banda alta del canal alcista, al voltant dels 6,80.  També s'ha de tenir en compte el gap alcista que s'ha deixat en la zona dels 5,90, ja que el podria baixar a tancar en una possible correcció com ja va fer amb els gaps del gener d'aquest any.
El macd està al alça per sobre de zero, la línia vermella està dins les barres marrons però les mans fortes no acompanyen el moviment i el volum  no es alt en la ruptura d'aquestes resistències.