dimarts, 12 de maig del 2015

SUEDZUCKER AG

Acciones Alemania - SUEDZUCKER AG  O.N. - 12-may-2015 19:32

SUEDZUCKER AG, és un valor del sector alimentació que cotitza a la borsa d'alemanya i que fa uns dies que estic seguint i ara m'he decidit ha fer una operació de compra.
En el gràfic mensual es veu com el valor va marca uns màxims històrics de 33 euros per després caure fins als 10 on sembla que ha fet un doble terra. Les mans fortes han estat comprant durant tota la correcció mentre les mans dèbils venien, com ja va passa del 2007 al 2009. La ratlla vermella està entrant a les barres marrons. El macd s'està creuant al alça com ho va fer el 2009, quan el valor va començar una etapa alcista.


Acciones Alemania - SUEDZUCKER AG  O.N. - 12-may-2015 19:54
En el gràfic setmanal veiem com trenca el canal baixista de mig plaç, fa el pull back a la antiga part alta d'aquest canal per continuar al alça i, a més, està consolidant per sobre la MM50.
Les mans fortes comprant, línia vermella dins les barres marrons i el macd al alça començant a treure el cap per sobre de zero.


Acciones Alemania - SUEDZUCKER AG  O.N. - 12-may-2015 20:24

En el diari, el preu està dibuixant un canal alcista de curt plaç. La mitja mòbil de 50 sessions
està per sobre la de 200 sessions, el macd al alça i per sobre de zero i les mans fortes comprant amb la línia vermella dins les barres marrons. La projecció del doble terra li dona un preu objectiu de 17,50 amb diferents resistències pel camí com es veu en el gràfic. 
Posarem l'stop de pèrdues per sota els 13 euros. En els 13,10 hi trobem el primer suport i, a més, hauria de trencar el canal alcista de curt plaç. Estem arriscant un 6%, depenent on es faci efectiu el preu de compra
Veurem si el mercat ens dona la raó, encara que el moment actual no sigui gaire propici a prendre posicions compradores. Sembla que els mercats europeus estan en fase de correcció però aquest valor m'agrada com ho està fent.