dissabte, 4 d’abril del 2015

IBERDROLA







IBERDROLA  la vaig comprar el 23 de març, després de que superes la resistència en 6,15 i tanques prop 6,24 , a més ho va fer amb un volum molt superior al habitual. L'stop de pèrdues col·locat per sota els 5,85. Pot ser va ser una compra precipitada per què el macd tan en diari com en setmanal marca unes clares divergències. També està en una zona on passa la paral·lela de la tendencial baixista de llarg plaç com es pot veure en el gràfic setmanal. Esperem que l'stop de pèrdues aguanti la correcció i el preu es reordeni al alça.

INDRA








INDRA  és un valor que tenim la sort de que també ho està fent molt bé. La vaig comprar el 14 de gener després de que fes una envolvent alcista en zona de suport, les mans fortes en diari  ja no venien i el macd marcava una clara divergència. Vaig col·locar l'stop loss per sota el suport en 7,39. Dos dies després toca el suport una altre vegada i forma un martell. A partir de aquí trenca al alça deixant diferents forats alcistes amb zones de consolidació. Els tres forats alcistes s'han format amb un volum superior al habitual, cosa que mostra la fortalesa del moviment. En el gràfic setmanal es veu com les mans fortes continuen comprant i el macd esta girat al alça i entrant per sobre de cero. En el gràfic diari les mans fortes no compren i el macd al alça, en positiu i sense mostrà divergències. Posarem el 5 stop profit per sota l'últim gap, en 10,30.
La resistència més forta la té en els 12 euros.

FAES







FAES, aquesta farmacèutica continua molt forta, veurem si pot amb la resistència en 2,41. Posem el 6 stop de beneficis en 2,20, just per sota el forat alcista que hauria de fer de suport en una possible correcció abans de supera la resistència comentada. En la zona dels 2,50 i passa la línia de tendència baixista de llarg plaç. Les mans fortes en setmanal acompanyen al valor però en diari passen a ser venedores. El macd diari no mostra divergències i en setmanal està girat al alça i ja per sobre de cero.