dissabte, 8 d’agost del 2015

SACYR




SACYR, està confirmant la ruptura del canal alcista de color vermell. Això més la projecció del espatlla-cap-espatlla li dona un objectiu de 1,80 euros on seria una possible compra molt bona. El macd està creuat a la baixa i per sota de zero. La línia vermella del blai està fora les barres marrons i les mans fortes a la baixa. Les mans dèbils estan en mode pànic, podria ser indicatiu d'un possible rebot a curt plaç. Ara com ara, valor molt perillós.

DAX 30

Indices Alemania - DAX30 Perf Index - 08-ago-2015 18:50

DAX 30, te un gràfic similar al de l'Ibex. En el gràfic mensual podem dibuixar tres canals alcistes amb les mateixes pendents que, quant les ha perforat a la baixa, ha tingut fortes pèrdues. Ara també es troba a la part alta del canal alcista de llarg plaç de color vermell, zona de forta resistència. Doncs, com a l'Ibex, és clau que no perdi el canal de color verd encara que actualment queda molt lluny de fer-ho. Podria corregir 1.500 punts i no deixar de ser alcista a llarg plaç. El macd no mostra unes divergències clares però ha perdut força.

Indices Alemania - DAX30 Perf Index - 08-ago-2015 19:15

En el gràfic diari veiem que ho ha fet millor que l'Ibex. Ha tapat tots els gaps, menys el primer que és el de la fuga, que va deixar en l'últim tram de pujada i ha rebotat fins anar a buscar la part alta del canal baixista de mig plaç des d'on sembla que vol corregir. Fins que no surti d'aquest canal negre no veurem més pujades. Té pendent la correcció que projectava la ruptura del canal de color blau, fins els 9.470. Aquest 9.470 no ser si els veurem però els 10.060 crec que a mig plaç si. El macd no dibuixa divergències però sembla que es vol creuar a la baixa. Les mans fortes estan deixant de comprar.

IBEX 35

Indice IBEX35 - IBEX35 Index - 08-ago-2015 16:30

IBEX 35, anem a actualitzar-lo després de dues setmanes sense fer cap comentari. Com em vist en anteriors anàlisis, l'Ibex està movent-se dins un canal alcista que ve des del 2012, però m'he fixat que la inclinació d'aquest canal és exactament la mateixa que ha fet servir els últims 20 anys per guiar el preu en totes les pujades i, com es veu en el gràfic mensual, quant ha perdut aquesta canalització ha tingut unes pèrdues de més del 40 %. Hi ha hagut dues vegades que ha perdut el canal intra mensualment, son els dos cercles vermells, i no han començat les retallades, es a dir, que ha de tancar el mes per sota el canal verd per haver-hi fortes caigudes en el índex.
Conclusió: Observar molt de prop la possible pèrdua del canal alcista de color verd i, més quan en el macd hi han unes divergències molt clares.

Indice IBEX35 - IBEX35 Index - 08-ago-2015 17:05

En el gràfic setmanal observem com aquestes línies de color negre, totes amb la mateixa inclinació negativa, estan guiant el preu gaire be perfectament en forma de canals baixistes que hi han hagut dins el canal alcista de color verd. Ara el preu es mou a prop de la banda alta del canal baixista amb el macd creuat a la baixa. Quan el preu sigui capaç de tancar una setmana per sobre el canal negre que ara passa pels 11.500, llavors si que podríem tenir un altre tram al alça.


Indice IBEX35 - IBEX35 Index - 08-ago-2015 17:50

Arribem al gràfic diari. En l'últim comentari dèiem que tenia pinta d'anar a tapar el gap que hi havia entre els 11.035 i els 11.180 i així va ser. A partir d'aquí, va rebotar però sense massa convicció cosa que fa pensar que hi hauran més caigudes. A curt plaç, si perd els 11.040 anirà a tapar el següent gap de quasi 200 punts que té per sota. La primera resistència els 11.365 i després molt a prop la banda alta del canal de color negre. La línia vermella del blai koncorde està fora les barres marrons amb les mans fortes compradores però sense gaire força. El macd continua creuat a la baixa.