diumenge, 29 de març del 2015

SACYR




Va ser compra havent superat la resistència en 3,73 i sortint al alça del canal baixista format des de el juny del 2014. Va superar al alça el canal alcista de curt plaç i ara està provant el suport de la part alta d'aquest canal, formant una bandera que podria ser de continuïtat alcista si es capaç de trencar-la per la part de d'alt, zona dels 4,00. Les mitges mòbils de 50 i 200 estant creuant al alça, mans fortes comprant, macd  per sobre de cero però creuat a la baixa. Stop de sortida en 3,79.








PRESENTACIÓ

Sòc Enric Parellada. L'objectiu d'aquest blog es compartir amb tots vosaltres, i en català, les accions que tinc en cartera fen un seguiment només utilitzant el anàlisis tècnic. Soc un aficionat al mon de la borsa, que fa anys que segueixo, i ara m'he decidit a publicar els meus anàlisis per, d'aquesta manera, intentar ser més precís amb les meves interpretacions i aprendre dels vostres comentaris.
Veureu els gràfics amb el preu d'entrada i el preu d' "stop loss", sense un objectiu. La idea es seguir la tendència i anar pujant el preu de sortida per intentar agafar un bon tram de plusvàlues. Això vol dir que no vendrem mai en màxims.
Si algú segueix alguna recomanació ho farà sota la seva responsabilitat. Això és borsa, a vegades es guanya, a vegades es perd i tothom s'ha de fer responsable de les seves decisions.
I TOT FENT-HO EN CATALÀ...