divendres, 18 de setembre del 2015

BANC DE SABADELL


BANC DE SABADELL, ha tornat a entrar dins el canal alcista de color verd. Cosa que voldria dir que ha fet una falsa ruptura del mateix i totes les projeccions baixistes quedarien anul·lades. Però jo no em fiaria, no crec que aconsegueixi rebotar tal i com està el mercat. Les mans fortes continuen venent, el macd s'ha creuat al alça però no dibuixa divergències que ens facin confiar amb pujades. Igual em farà quedar malament, però jo no me'l crec.

TELEFÒNICA


TELEFÒNICA, varem fer l'últim anàlisi quant es trobava en zona de màxims i a la part alta del canal de color blau. Dèiem que el macd ens advertia de possibles caigudes amb una divergència i així ha sigut. Ha perdut un 20% i ara es troba a la base del canal de color blau a punt de perdre'l. La setmana que ve serà clau per a Telefònica, si definitivament perd aquest canal alcista, això li donaria una projecció fins als 8,10 euros a llarg plaç. Entre els 10,36 i la MM200 sessions, 10,60, hi podria trobar una primera zona de suport. Els indicadors no auguren res de bo. En les darreres setmanes de caigudes, el volum s'ha incrementat notablement. 

IBEX 35


IBEX 35,  des de l'últim anàlisi, ja fa dues setmanes, està marejant la perdiu. No aconsegueix ni rebotar ni trencar suports. Durant aquestes dues setmanes ha intentat rebotar però no ho ha aconseguit i, a mes, a tancat en zona de mínims setmanals cosa que demostra que no hi ha força en el mercat. Porta 8 setmanes sense superar els màxims de l'anterior setmana. Els 9.350 i la zona per on passa la MM200 sessions, ara en els 9.287, són els primers suports vitals. Si els perdés, ràpidament podria acostar-se als 8.770. Els indicadors continuen malament, el macd creuat a la baixa per sota de zero i, la línia vermella continua fora les barres marrons amb les mans fortes venent. 
En el gràfic diari observem clarament les anades i vingudes que hi han hagut aquests darrers deu dies, deixant diferents gaps tan al alça com a la baixa que ha anat tapant. Tos menys un, que de moment està fent de resistència, el que va des de els 10.148 i els 10.259. Si es capaç de tapar aquest gap i de tancar per sobre els 10.320, podríem veure un rebot fins als 10.655. Però ho veig complicat, crec que veurem més caigudes. De cara la setmana que ve, no hauria de perdre els 9.600. El macd està creuat al alça però no marca unes divergències clares, la línia vermella està dins les barres marrons però mans fortes estan venent. El que em crida l'atenció és el fort volum que hi ha hagut amb les caigudes d'avui.
Falta una setmana per a les eleccions a la Generalitat, cosa que podria afegir més incertesa als mercat espanyol.