dimecres, 6 de maig del 2015

INDRA






INDRA, operativa amb molt bons resultats que avui s'ha acabat. Ha saltat l'stop amb unes plusvàlues d'un 30,5%. El preu a trencat el canal alcista de mig plaç i podria corregir fins els 8,60 i, de passada, omplir el gap que es va deixar a la zona dels 9 euros. L'esperarem en aquesta zona per intentar una nova operativa. Al voltant dels 8 euros hi ha un altre gap alcista que hauriem de tenir present.

DIA







DIA, un altre stop que a saltat amb 1% de beneficis. Després de superar màxims històrics, semblava que havia de volar però, lluny de fer-ho,  va fer una envoltant baixista en el gràfic setmanal que de moment està resultant decisiva per al valor. El primer suport important el té en els 6,63 però també podria anar a buscar el gap que es va deixar en els 6,20-6,30.

IBERDROLA







IBERDROLA, al final tampoc ha aguantat el stop loss en 5,83 i l'operativa s'ha tancat amb unes pèrdues del 6,6%. Com es veu en el gràfic setmanal, el preu no ha pogut superar la part alta del canal baixista de la sèrie històrica. El macd ja ens ho advertia amb unes clares divergències. El pròxim suport, i molt important, el té en els 5,70, que és just per on passa la MM200 i la part baixa del canal alcista que porta canalitzant el preu durant els últims dos anys. Si perd aquest nivell podria confirmar un triple sostre que projectaria el preu fins els 5,13. Un altre nivell de suport més a llarg plaç podria ser els 4,70, just la projecció de l'amplada que té el canal alcista que ha vingut dibuixant aquest dos últims anys.