dilluns, 8 de juny del 2015

MAPFRE, INDRA, FCC, ENCE, OHL, ZELTIA

Us poso varis gràfics de valors que estan trencant suports o, que ja ho han fet, i les seves possibles projeccions, i dic possibles, que ja sabem com va això...




MAPFRE, dues possibles projeccions, una és la que marca la fletxa verda del canal alcista que ha perdut i, l'altre, és la projecció de l'"espatlla-cap-espatlla" del qual avui a trencat la línia clavicular i portaria el preu al voltant dels 2,6 euros per acció.




INDRA, gaire be ha arribat a l'objectiu però no descarto que vagi a provar el suport del gap alcista que queda pendent de tapar que també és per on passa les línia vermella de la part baixa del canal alcista que ve dibuixant des de el 2012.



FCC, si aquesta setmana acaba tancant per sota els 8,75, compte per què podria anar a visitar els mínims del 2013.



ENCE, ja va perdre la línia clavicular de l'"espatlla-cap-espatlla" i va de camí cap als 2,55, on es trobarà la MM200 i la base del canal alcista de mig plaç.



OHL, va perdre la base del canal alcista que venia des del 2009, el va recuperar i l'ha tornat a perdre. Això portaria el preu cap als 5 euros. Ara ho veig molt difícil que hi pugui arribar, però en els 13 euros hi ha un suport que ja no hauria de perdre i que podria ser un bon lloc per intentar una operativa depenent de com es comporti el preu. Haurem de vigilar possibles divergències en el macd.



ZELTIA, també ha perdut el canal alcista de mig plaç i ja veieu fins on podria caure tenint que perforar diferents suports pel camí.