diumenge, 28 de juny del 2015

TELEFÒNICA



TELEFÒNICA, està intentant superar la línia amb pendent a la baixa de la seva seria històrica que ve des de el 2000 quant va fer els màxims històrics. Ho va provar el 2008 i el 2011 però no va aconseguir-ho. Veiem que el volum no està sent alt i el macd ens podria acabar de dibuixar una divergència que podria ser perillós per al preu de l'acció. Les mans fortes tampoc acompanyen.



En el gràfic diari veiem com, des de l'últim anàlisis que vam fer on el preu estava a la part baixa del canal lateral lleugerament alcista, quant semblava que l'havia de perforar a la baixa, no ho va fer i ha aconseguit anar a buscar la part alta d'aquest canal i, com hem comentat en el gràfic setmanal, també en zona resistències històriques. Les mans fortes no segueixen al valor, el volum és molt baix i el macd està al alça per sobre de zero però no superant els màxims previs.
Veurem quin camí pren Telefònica però crec que no anirà gaire lluny.

DAX 30


Indices Alemania - DAX30 Perf Index - 28-jun-2015 20:03

DAX 30, com l'Íbex a tancat la setmana en la part alta del canal baixista que ve dibuixant aquests últims tres mesos. Les mans fortes estan comprant i el macd està creuat al alça però no ha marcat divergències. Si supera el canal dibuixat en verd, podria anar a buscar la part baixa del canal blau, fer el pull back corresponent i girar-se a la baixa per anar a buscar els objectius baixistes que marquen la fletxa vermella i després la blava i, de pas, tapar un gap d'uns 70 punts que té per sota. Si es torna ha posar dins el canal blau, quedarien anul·lades les projeccions baixistes i hauriem de buscar objectius al alça.