dijous, 16 de juliol del 2015

NATRA



NATRA, intentarem una operació de compra d'aquest valor. Crec que hi pot haver molt a guanyar i relativament poc a perdre. Arriscarem poc capital, és un valor en mínims històrics i això és molt perillós, ja que podrien continuar les baixades. Anem a analitzar-ho.
En aquest gràfic mensual podem veure com el valor està lluitant per mantenir la línia que podem traçar tocant tots els mínims de tota la sèrie històrica, que té una pendent negativa.




En el gràfic setmanal veiem com porta 5 setmanes aguantant per sobre els 0'50 cèntims, que seria la zona de suport a curt plaç. Si el macd acaba per creuar-se al alça marcaria una divergència molt maca i molt interessant. El valor també està ficat dins una falca baixista dibuixada de color verd que en cas de superar-la a l'alça podria impulsar el valor cap a dalt, però això de moment queda molt lluny. El volum s'ha incrementat en aquestes últimes setmanes cosa que també ens indica possible terra del valor. Les mans fortes continuen venent però cada cop menys.



Arribem al gràfic diari on hi han varies coses a comentar. A finals del 2014 va fer mínims en els 0,60 des d'on va rebotar fortament al alça dins un canal alcista que va perforar a la baixa a principis de maig d'aquest any. La projecció d'aquesta ruptura l'havia de portar a la zona de 0,48, cosa que a complert a la perfecció. Si supera la resistència dels 0,615, confirmaria un doble terra. De moment ja ha trencat al alça la directriu que guiava el preu a la baixa des de l'abril. El macd ens dibuixa unes clares divergències. El volum durant el juliol a anat de menys a més coincidint en la segona part del doble terra. La línia vermella del blai koncorde és dins les barres marrons i les mans fortes gairebé estan neutres. 
Doncs donarem ordre de compra per demà i col·locarem l'stop loss per sota el doble terra, en els 0,47. Aquest stop està a un 15% del preu en que a tancat avui, llavors hi invertirem molt poc. En l'anterior anàlisi del Ibex 35 vaig comentar que millor hauriem d'esperar una correcció del mercat per entrar-hi, però crec que amb Natra ho podem intentar ja que aquests valors petits van al seu aire.