divendres, 24 d’abril del 2015

MAPFRE




MAPFRE dibuixa un clar canal alcista de llarg plaç. A finals de 2013 va fer una falsa ruptura de la part de d'alt d'aquest canal però no la va poder mantenir i va acabar corregint. El mes passat ho va aconseguir clarament, superant els màxims històrics, però a falta d'una setmana per acabar abril, està formant una vela molt lletja, un martell invertit que podria donar continuïtat a més caigudes.



Mirem com en el gràfic setmanal el macd ens mostra unes lleugeres divergències, les mans fortes van a menys, i el volum a fet tota la pujada des de els 3 euros sense superar la MM50.




De cara a una possible operativa, estarem atents al primer suport en els 3,30, que son els anteriors màxims històrics, és per on passa la part de d'alt del canal alcista de llarg plaç i, a més, es per on passa també la MM50. Veurem com es comporta el preu en aquesta zona. L'altre suport més important està al voltant dels 3 euros però, ara com ara, es veu molt lluny...
El macd no ens ensenya cap divergència però està creuat a la baixa, les mans fortes ja no compren i el volum, en aquests últims dies de baixada, està sen inferior a la mitja.